Helen Hartel Rådgivning AS - Min jobb er ¨å gjøre ANDRE gode

Seminar i sirkulærøkonomi


I vårt samfunn sløser vi stort med materialer og både samfunnet som helhet og de enkelte virksomheter taper på det. Sirkulærøkonomi er et samlebegrep for metoder til å bruke materialer mer effektivt.

Vær med på seminar for å utforske flere av disse metoder! Har dere i egen kommune eller nærmiljø muligheter til å bli mer sirkulære? Finnes det muligheter i egen virksomhet til enten å spare eller tjene penger?

Tidligere gjennomført på den 5.10.2021 på  Grønset Gard, Vinjefjorden, den 26.4.2022 i regi Rindal Næringsforum, den 1.2.2023 i regi Nyli/Hitra Næringsforening, den 31.5.2023 på eget kontor i Kyrksæterøra og den 6.6.2023 på Halsanaustan i samarbeid med BETA coworkingspace.


Varighet er
omtrent 3 timer. Da ingen blir mer sirkulær av bare å høre på en foredragsholder, blir det mange diskusjoner underveis, både rundt bordene og i plenum.

Erfaring viser at temaet er meget engasjerende og at opplegget er godt egnet til lagbygging i tillegg til at det er kompetansehevende.


Program:

  1.  Hva er problemet?

  2.  Hva er sirkulær økonomi?

              Pause med litt å bite i

  3.  Barrierer

  4.  Sirkulære forretningsmodeller

  5.  Muliggjørende teknologier*

              Pause med litt å bite i

       Muliggjørende teknologier (fortsettelse)

  6.  Hvordan å starte i egen virksomhet?

*Nye digitale teknologier som Kunstig Intelligens og 3D-printing som gjør det lettere å drive mer sirkulært


Seminaret kan også gis som bedriftsinternt seminar, enten som det er eller spisset mot deres egen bransje eller ønsker. Pris er da etter avtale, avhengig av reisetid og nødvendig forarbeid.

Alle frammøtte får deltakerbevis.


Booking av seminaret er hos meg på hln.hartel@gmail.com eller tlf. 948 34 929.


Bilde fra seminaret på Grønset Gard 5.10.2021
Foto: Tora Vaagan Hofset, Heim Næringsforening